Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TriplePPP (49083) - porto do son (1366044) » 321148429: T33/J8/X

Liga 321148429 Información oficial sobre el partido 321148429 en Hattrick

14.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.986 (97069)

Real Huesitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Huesitos C.F.' en el partido 3 - 4 porto do son Alineación oficial del equipo 'porto do son' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Huesitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Huesitos C.F.' en el partido 7 - 1 porto do son Alineación oficial del equipo 'porto do son' en el partido
Es un cenizo 6.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Huesitos C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Huesitos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Iñot Garailekunbarri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 109 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Iñot Garailekunbarri se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Jorge Alberto Valmayor que va anotar el 1 - 2 per a porto sense cap impediment.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Eduardo León Rodrigo de Huesitos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eduardo León Rodrigo de Huesitos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Huesitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Eduardo León Rodrigo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Iñot Garailekunbarri quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Paul Glodeanu van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Daniel Caymaris a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

porto do son

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el porto va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguelanxo Comesaña, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 160 Minuto 72 (Gol de falta): porto, al minut 72, van igualar el marcador a 3 - 3 gràcies a un bon llançament de falta de Avelín Téllez Peña.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): porto va posar-se per davant 3 - 4 mitjançant un penal polèmic que Avelín Téllez Peña va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): porto va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Javier Pérez Garzón va desviar el xut final de Jorge Seras Valiente després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Lacasa estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miguelanxo Comesaña, als 78 minuts, va fallar per ben poc.