Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

praat (799656) - R.D. O Pino (993052) » 321148337: T33/J13/X

Liga 321148337 Información oficial sobre el partido 321148337 en Hattrick

18.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / X.984 (97067)

R.F.C.F REAL PARLA Alineación oficial del equipo 'R.F.C.F REAL PARLA' en el partido 0 - 2 MaTaFaKa Alineación oficial del equipo 'MaTaFaKa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.F.C.F REAL PARLA Alineación oficial del equipo 'R.F.C.F REAL PARLA' en el partido 2 - 3 MaTaFaKa Alineación oficial del equipo 'MaTaFaKa' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,9 % 58,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.F.C.F REAL PARLA

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El R.F.C.F va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jano Toro Bravo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jorge Velasco no va entrar per centímetres.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bartomeu Saforcada no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Eduardo Monereo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Passaven 81 minuts quan José Mesas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 27 (Lesión leve): R.F.C.F va fer una substitució al minut 27. Tante Pedroso Garro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Corera.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Mesas va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Manuel Carcedo.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Raúl Donado ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

MaTaFaKa

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MaTaFaKa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bartomeu Saforcada.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al 15 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MaTaFaKa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Txema Curiel es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 9 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sabin Gârbea, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Francesc Muntal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Sabin Gârbea hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Txema Curiel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bartomeu Saforcada després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fernando García-Velasco va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesc Muntal de MaTaFaKa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Bartomeu Saforcada de MaTaFaKa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.