Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Val en tina (1369382) - praat (799656) » 321148331: T33/J11/X

Liga 321148331 Información oficial sobre el partido 321148331 en Hattrick

04.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / X.984 (97067)

Real mallorking Alineación oficial del equipo 'Real mallorking' en el partido 0 - 2 R.F.C.F REAL PARLA Alineación oficial del equipo 'R.F.C.F REAL PARLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real mallorking Alineación oficial del equipo 'Real mallorking' en el partido 0 - 4 R.F.C.F REAL PARLA Alineación oficial del equipo 'R.F.C.F REAL PARLA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real mallorking

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hermenegild Aleixandre de mallorking amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

R.F.C.F REAL PARLA

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Santiago Belizón la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tante Pedroso Garro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de R.F.C.F. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que José Mesas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Otger Guaita va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ángel Cifontes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): R.F.C.F va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Carlos Carnicer va quedar-se sol davant el porter Ángel Cifontes, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Jano Toro Bravo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): José Mesas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. R.F.C.F va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jano Toro Bravo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jano Toro Bravo es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jorge Velasco després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ángel Cifontes va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tante Pedroso Garro de R.F.C.F es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.