Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berberechos CF (438638) - Caja Federal Andaluza (1414274) » 321146526: T33/J7/X

Liga 321146526 Información oficial sobre el partido 321146526 en Hattrick

07.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / X.952 (97035)

Unio Esportiva Lleida Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Lleida' en el partido 1 - 1 kikiy Alineación oficial del equipo 'kikiy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unio Esportiva Lleida Alineación oficial del equipo 'Unio Esportiva Lleida' en el partido 2 - 1 kikiy Alineación oficial del equipo 'kikiy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unio Esportiva Lleida

Goles Goles

  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Samuel Sisemunda no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Esportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Arcos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anselme Lansbergen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Esportiva va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Anselme Lansbergen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carles Daniel Fraguell de Esportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torben Rode.

kikiy

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Timotheus van Luin de kikiy va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Heles va entorpir al marcador d'en Alberto Martínez Sáenz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de kikiy va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Heles, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 87 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Alabert, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimír Šimčák de kikiy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.