Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

red bull geox (1599457) - Re@l M@drid C.F (1457894) » 321145045: T33/J1/X

Liga 321145045 Información oficial sobre el partido 321145045 en Hattrick

26.03.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / X.926 (97009)

Santa Eugènia U.D. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugènia U.D.' en el partido 1 - 6 Re@l M@drid C.F Alineación oficial del equipo 'Re@l M@drid C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Santa Eugènia U.D. Alineación oficial del equipo 'Santa Eugènia U.D.' en el partido 1 - 9 Re@l M@drid C.F Alineación oficial del equipo 'Re@l M@drid C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Eugènia U.D.

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en José Sánchez Saviñón trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jesús Vallejoller i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Eugènia, però el xut de Antonio Foncillas va sortir bastant desviat.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Semblava que Federico Yepes Millán s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Després de 67 minuts, Eugènia va veure com el seu jugador Seran Ajenjo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Eder Martín Mayor entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Antonio Foncillas.
  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Afonso Bola, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Re@l M@drid C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de M@drid Franz-Andreas Gröppel va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a M@drid augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Kornel Otten es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Gilbert Cubells arribés a peus de Aksels Pastars, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a M@drid el 0 - 3.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pedro Santa Cruz va augmentar l'avantatge de M@drid a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): Horst Steinrücke de M@drid va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Juan Carlos Durban que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Pedro Santa Cruz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 6 per a M@drid.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Kornel Otten, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. M@drid va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Aksels Pastars va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pau Turpín va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Aksels Pastars de M@drid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.