Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cebolletas club (776681) - GRANADA.C.D.F (437765) » 321144158: T33/J4/X

Liga 321144158 Información oficial sobre el partido 321144158 en Hattrick

16.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.910 (96993)

C.F PEP TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F PEP TEAM' en el partido 7 - 0 S.D Ponferradina Alineación oficial del equipo 'S.D Ponferradina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.F PEP TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F PEP TEAM' en el partido 7 - 0 S.D Ponferradina Alineación oficial del equipo 'S.D Ponferradina' en el partido
Tiene un resultado normal 6.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F PEP TEAM

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 10 una excel·lent centrada de Eufemio Narbona va arribar a Juan Luis Martínez Sáenz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Als 23 minuts de joc, els nois de TEAM van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Dionís Siles augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antonio Nogueras va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joaquín Toro Díaz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Eufemio Narbona va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Dionís Siles va augmentar la diferència de TEAM a 6 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Evarist Agut de TEAM va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fabio Vélez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joaquín Toro Díaz va rematar alt.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Antonio Nogueras marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Eufemio Narbona que va xutar a fora per molt poc.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Evarist Agut de TEAM va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El TEAM ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Luis Martínez Sáenz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eufemio Narbona de TEAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Iñaki de la Pinta maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

S.D Ponferradina

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shawn Ashworth de Ponferradina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Ponferradina va fer una substitució al minut 87. Iván Erles va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carlos González.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Shawn Ashworth de Ponferradina va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco Gregorio va prendre el seu rol al minut 89.