Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALCOHOLIC CLUB (1460635) - Gitameles (1369204) » 321144074: T33/J11/X

Liga 321144074 Información oficial sobre el partido 321144074 en Hattrick

04.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / X.908 (96991)

Interislas Alineación oficial del equipo 'Interislas' en el partido 2 - 2 Haba Baba F.C. Alineación oficial del equipo 'Haba Baba F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Interislas Alineación oficial del equipo 'Interislas' en el partido 0 - 4 Haba Baba F.C. Alineación oficial del equipo 'Haba Baba F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Interislas

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Olivos de Interislas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Luis Baños va superar per velocitat Yener Hümayun per posar el 2 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Coroño de Interislas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Coroño va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Interislas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Baños de Interislas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Haba Baba F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Amadeusz Tadych es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 87 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jacques Gressier va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 87 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Cameron McCombie va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Haba que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Cameron McCombie, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan Carlos Ribas no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jacques Gressier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Yener Hümayun va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 67, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raúl Álava va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Haba va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Cesare Bruno es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Haba va estar a punt d'empatar al 87 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Stefan Dalseth que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.