Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottinguem Por (1459086) - carapan (799344) » 321143615: T33/J8/X

Liga 321143615 Información oficial sobre el partido 321143615 en Hattrick

14.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.900 (96983)

Nottinguem Por Alineación oficial del equipo 'Nottinguem Por' en el partido 2 - 5 Saladillo City Alineación oficial del equipo 'Saladillo City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nottinguem Por Alineación oficial del equipo 'Nottinguem Por' en el partido 0 - 5 Saladillo City Alineación oficial del equipo 'Saladillo City' en el partido
Tiene suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottinguem Por

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Nottinguem contenien la respiració mentre en Julián Guezala s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nottinguem el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Julián Guezala va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Soria va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Joan Rossell haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Nottinguem al minut 39.

Saladillo City

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador visitant Liviu Dan va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 34 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Passats 49 minuts de partit, Saladillo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Roberto Caifero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gregorio La Cámara va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ildefonso Barcala va augmentar l'avantatge de Saladillo a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Ildefonso Barcala va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Saladillo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Joan Marc Palahí, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Carlos Corbí. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Jorge Pinilla de Saladillo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joan Marc Palahí va prendre el seu rol al minut 22.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Ildefonso Barcala de Saladillo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Joan Marc Palahí probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.