Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc el menda (313194) - kebec espanol (1580622) » 321142140: T33/J3/X

Liga 321142140 Información oficial sobre el partido 321142140 en Hattrick

09.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.874 (96957)

FC Atlètic Eixample Alineación oficial del equipo 'FC Atlètic Eixample' en el partido 4 - 1 FB Barchelona Alineación oficial del equipo 'FB Barchelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
FC Atlètic Eixample Alineación oficial del equipo 'FC Atlètic Eixample' en el partido 9 - 1 FB Barchelona Alineación oficial del equipo 'FB Barchelona' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Atlètic Eixample

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Óscar Astorga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, F.C.A.E. es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ernesto Trabucho, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C.A.E. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 53.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Salvador de Quadras va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.A.E. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Óscar Silveira va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a F.C.A.E. va estar a punt d'arribar en un córner. En Gumersindo Cives va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Gumersindo Cives, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Astorga de F.C.A.E. es va guanyar la targeta groga merescudament.

FB Barchelona

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Als 52 minuts de partit, Sebastián Vera de Barchelona va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 8 la va desaprofitar Samuel Vicente Pérez de Colosía de Barchelona, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Juan Sáenz Martínez gairebé marca per a Barchelona al minut 47 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.A.E.. La jugada d'estratègia del Barchelona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cris Ollero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastián Vera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Pedro Gurp ocupà el lloc d'en Antoni Padreny al 5 minuts, dos minuts després que el jugador de Barchelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.