Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fundacion jordi alba (48839) - celticsracing (1435252) » 321141085: T33/J5/X

Liga 321141085 Información oficial sobre el partido 321141085 en Hattrick

23.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.855 (96938)

dani yea Alineación oficial del equipo 'dani yea' en el partido 1 - 3 Cluj Alineación oficial del equipo 'Cluj' en el partido
dani yea Alineación oficial del equipo 'dani yea' en el partido 1 - 3 Cluj Alineación oficial del equipo 'Cluj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dani yea Alineación oficial del equipo 'dani yea' en el partido 2 - 1 Cluj Alineación oficial del equipo 'Cluj' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dani yea

Goles Goles

  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del dani va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eduardo Manuel Navasques, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Gilberto Cansino va estar a punt de marcar al minut 8 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): dani enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Lesiones Lesiones

Cluj

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan José Fabrer sempre és una garantia. Al minut 2, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company César Roy marcar el 0 - 1 per al Cluj.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cluj per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 53. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Abdelalim Akrour. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Abdelalim Akrour va aprofitar un error defensiu al minut 66, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Cluj.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Pedro Macías Blanco no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Roberto Olivares estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en César Roy al minut 28, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Juan José Fabrer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 209 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Iván Mongascón, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a dani, però Juan José Fabrer no va poder encertar el xut.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Guillermo Escario quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Helí López, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Cluj va deixar en bona posició a en Eloi Mendieta per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eloi Mendieta de Cluj va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.