Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C_Rivera (311721) - Athletik Malindrus (1585706) » 321139646: T33/J10/X

Liga 321139646 Información oficial sobre el partido 321139646 en Hattrick

28.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.829 (96912)

relesafc Alineación oficial del equipo 'relesafc' en el partido 2 - 1 Athletik Malindrus Alineación oficial del equipo 'Athletik Malindrus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
relesafc Alineación oficial del equipo 'relesafc' en el partido 4 - 1 Athletik Malindrus Alineación oficial del equipo 'Athletik Malindrus' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

relesafc

Goles Goles

  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manolo Gumiel va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. relesafc empatava el partit, 1 a 1, al minut 63.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 69 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Francisco Taravillo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): relesafc va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Fernando Sarabia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Adrián Valdaliso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de relesafc se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Francisco Taravillo quasi dona a relesafc l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Pánfilo Conchado no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Francisco Taravillo va estar a punt d'empatar per a relesafc quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Romà Bartrolich va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en 郭 (Guo) 若朋 (Ruopeng) haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a relesafc al minut 68.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Mădălin Panciuc gairebé va marcar per a relesafc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 24 de partit, quan un jugador de relesafc, en Adrián Valdaliso, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Athletik Malindrus

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Malindrus va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Pablo Valcarce va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Malindrus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Antón Fernández va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Biel Bernat de Malindrus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Javier Madrón de Malindrus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): Després de 17 minuts jugats, Víctor Roíz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Cortallo.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Malindrus va fer una substitució al minut 62. Antón Fernández va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Martínez.