Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los leones huevones (778869) - F. C. Gatos Salvajes (440551) » 321137926: T33/J14/X

Liga 321137926 Información oficial sobre el partido 321137926 en Hattrick

25.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 14 / X.798 (96881)

F.C.Sarita Alineación oficial del equipo 'F.C.Sarita' en el partido 2 - 4 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
0 - 1 Pablo Errea (24')
Julen Flor (26') 1 - 1
Kiriam Zarzo (27') 2 - 1
2 - 2 Marco Antonio López Martí (30')
2 - 3 Pablo Errea (61')
2 - 4 Alejandro Frisa (81')
F.C.Sarita Alineación oficial del equipo 'F.C.Sarita' en el partido 2 - 4 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Sarita Alineación oficial del equipo 'F.C.Sarita' en el partido 1 - 4 F. C. Gatos Salvajes Alineación oficial del equipo 'F. C. Gatos Salvajes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Sarita

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Julen Flor va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Kiriam Zarzo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pablo Errea per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Mario César Valle Jiménez de F.C.Sarita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Ramírez de F.C.Sarita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Toni Coutiño es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F. C. Gatos Salvajes

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salvajes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Errea va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 160 Minuto 30 (Gol de falta): L'entrenador de Salvajes es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Marco Antonio López Martí era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Pablo Errea va posar els visitants Salvajes per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Alejandro Frisa de Salvajes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Estanyol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Pedro Fonallar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bienvenido Daoiz després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Valerio Berceo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pablo Errea va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adolfo Verganzo de Salvajes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): El jugador de Salvajes Pedro Fonallar va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Frisa va entrar en el seu lloc.