Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Peñasco (1372726) - Los que pisan flojito (124064) » 321136775: T33/J6/X

Liga 321136775 Información oficial sobre el partido 321136775 en Hattrick

30.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / X.778 (96861)

alqueria blanca Alineación oficial del equipo 'alqueria blanca' en el partido 3 - 3 TiquiTaqa Alineación oficial del equipo 'TiquiTaqa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
alqueria blanca Alineación oficial del equipo 'alqueria blanca' en el partido 7 - 1 TiquiTaqa Alineación oficial del equipo 'TiquiTaqa' en el partido
Es un cenizo 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alqueria blanca

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Roger Berga s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Lafuente Illera de alqueria aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 108 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 1 s'ha de veure repetit: en Eduardo López Seco de alqueria va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Roger Berga, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Cabañas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Wilfrido Oriol. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Juan Barriga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roger Berga de alqueria va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wilfrido Oriol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Selva de alqueria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Antonio Lafuente Illera de alqueria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jorge Selva va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

TiquiTaqa

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique José Medina va treure un córner llarg cap al segon pal que en Xisco Ferrís, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Un mica després, Vinicio Roldós de TiquiTaqa va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Holger Schifferegger que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Jordi Grabulosa va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Muriel Bretoña va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): TiquiTaqa van sortir al contraatac al minut 54, però Àlex Padrell va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TiquiTaqa, l'equip va recuperar la pilota al minut 68 i va contraatacar. En Jordi Grabulosa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xisco Ferrís de TiquiTaqa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.