Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NunKaTalVin (1372225) - Zebras C.F. (989344) » 321134796: T33/J1/X

Liga 321134796 Información oficial sobre el partido 321134796 en Hattrick

26.03.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / X.743 (96826)

Davi C.F Alineación oficial del equipo 'Davi C.F' en el partido 3 - 4 F.C. Liver pool Alineación oficial del equipo 'F.C. Liver pool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Davi C.F Alineación oficial del equipo 'Davi C.F' en el partido 1 - 3 F.C. Liver pool Alineación oficial del equipo 'F.C. Liver pool' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Davi C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Perico Lozano García de Davi va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de David Salcedo arribés a peus de Axel Saavedra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Davi el 2 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Liver. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Valencia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Davi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Perico Lozano García va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Davi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Choukri Diouri de Davi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Liver pool

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Sebastián Golfín que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Liver.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 41 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Cirilo Guetadar de Liver marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Sebastián Golfín donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cédric Aubry va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 4 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Liver que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erlantz Sánchez Lozano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Takis Kopsalakis ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Davi. La jugada d'estratègia del Liver per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Takis Kopsalakis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Roberto Mones s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Takis Kopsalakis de Liver va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Borxa Reboreda.