Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanantoni FC (439977) - Valencia United CF (1598586) » 321129673: T33/J9/X

Liga 321129673 Información oficial sobre el partido 321129673 en Hattrick

21.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.651 (96734)

Thor Negro Alineación oficial del equipo 'Thor Negro' en el partido 3 - 6 Mecachis TeLaVi Alineación oficial del equipo 'Mecachis TeLaVi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Thor Negro Alineación oficial del equipo 'Thor Negro' en el partido 5 - 1 Mecachis TeLaVi Alineación oficial del equipo 'Mecachis TeLaVi' en el partido
Tiene mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thor Negro

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mauro Sáez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Negro empatava el partit, 1 a 1, al minut 18.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els jugadors del Negro amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 31, deixant Pepe Pidal en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Negro prenia la batuta de l'encontre al minut 57, quan en Pepe Pidal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Negro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomás Navarro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Pepe Pidal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Negro se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Àngel Juny va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pulpeiro Ove rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Mecachis TeLaVi

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ramón Gayán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jorge Valluerca Vallujera que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Iriome Azcárraga donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64 en Iriome Azcárraga va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Ignasi Cabanes va superar per velocitat Txevi Mostany per posar el 3 - 4 al marcador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Mecachis va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Francoli, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Mecachis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 3 - 6, quan Ramón Gayán va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Rubén Viso va estar a punt de posar per davant a Mecachis amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xevi Pardines va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ramón Gayán va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Xevi Pardines, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Ignasi Cabanes va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfred Nofre de Mecachis es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Ignacio Candiani de Mecachis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Cubillos va prendre el seu rol al minut 89.