Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Maprisa (118599) - F.C.Pousada (490727) » 321128174: T33/J12/X

Liga 321128174 Información oficial sobre el partido 321128174 en Hattrick

11.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / X.624 (96707)

Dinamo Vilabertran Alineación oficial del equipo 'Dinamo Vilabertran' en el partido 7 - 1 manchines Alineación oficial del equipo 'manchines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Dinamo Vilabertran Alineación oficial del equipo 'Dinamo Vilabertran' en el partido 10 - 0 manchines Alineación oficial del equipo 'manchines' en el partido
Tiene bastante mala suerte 10.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Vilabertran

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Artur Langara va acabar en una passada genial cap al jugador de Vilabertran Anton Zdravkov, que va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Amb 21 minuts jugats, en Jorge Eransus va augmentar l'avantatge de Vilabertran a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Vilabertran va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefan Dankov, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Vilabertran va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Stefan Dankov des de dins de l'àrea.
  • 117 Minuto 73 (Gol evento especial cansancio): En Zósimo Álvarez Vázquez havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Gregori Roselló per endur-se la pilota i posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vilabertran pel centre va donar un gran resultat: el gol de Stefan Dankov va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando López Gil va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Anton Zdravkov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Gandarilla va rematar alt.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El Vilabertran ho intentava per la dreta per mitjà de Stefan Dankov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Marc Margenet gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Moreno Sánchez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gregori Roselló de Vilabertran la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

manchines

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roger Gabarró la va rematar Panificio Melón amb una magnífica volea que va fer pujar per a manchines el 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Panificio Melón de manchines es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Panificio Melón es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de manchines, en Valentín Gorospizcar, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.