Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Durex Psycho Love (1437652) - repriss (775921) » 321125963: T33/J5/X

Liga 321125963 Información oficial sobre el partido 321125963 en Hattrick

23.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.585 (96668)

Los Palacas Alineación oficial del equipo 'Los Palacas' en el partido 5 - 1 Real Emporio FC Alineación oficial del equipo 'Real Emporio FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Palacas Alineación oficial del equipo 'Los Palacas' en el partido 7 - 0 Real Emporio FC Alineación oficial del equipo 'Real Emporio FC' en el partido
Tiene mala suerte 6.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Palacas

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Vicent Riol igualava per Palacas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Palacas prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Guillermo Pons Plana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Aldis Zvejnieks va augmentar l'avantatge de Palacas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): José Ángel Rengel va incrementar l'avantatge de Palacas amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Palacas va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfonso Cabot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de José Ángel Rengel hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julián Poch va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Albert Garwoliński de Palacas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Wijnand Combee, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, José Ángel Rengel gairebé va marcar per a Palacas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Alfonso Casanova de Palacas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Albert Garwoliński va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Real Emporio FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): Juan Manuel Mazarías de Emporio va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Melcior Sarrà que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Rueda de Emporio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Regino Ternero ocupà el lloc d'en Fabian Zott al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Emporio quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): Genaro Criado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Russ Case.