Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gustaman (988866) - Atlético Pozuelo (1457751) » 321125030: T33/J10/X

Liga 321125030 Información oficial sobre el partido 321125030 en Hattrick

28.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / X.568 (96651)

Chisperos Alineación oficial del equipo 'Chisperos' en el partido 2 - 2 CKT Team Alineación oficial del equipo 'CKT Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chisperos Alineación oficial del equipo 'Chisperos' en el partido 3 - 2 CKT Team Alineación oficial del equipo 'CKT Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,6 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chisperos

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chisperos eren letals, i Josep Maria Reverter va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Chisperos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carmelo Agüera que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 41 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Liberto Cabitán va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Chisperos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Echedey Muñoz Ramos en un 1 contra 1 amb el porter Roy Valero Ríos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Chisperos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Echedey Muñoz Ramos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roy Valero Ríos.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josep Maria Reverter va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Roy Valero Ríos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Echedey Muñoz Ramos de Chisperos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Castellote de Chisperos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CKT Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): El Team era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Alberto López López va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Team va ser finalitzada des de l'esquerra per Joaquín Hontiveros al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Onofre Cabeirás de Team va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en José Jesús Ruiz Girón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto López López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basilio Vaquero de Team es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Lolo Peces va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Team estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Biel Geli, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.