Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puerta FC (779838) - Cebollinos F.C. (490102) » 321125001: T33/J3/X

Liga 321125001 Información oficial sobre el partido 321125001 en Hattrick

09.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.568 (96651)

Los Rufianes de Puyola Alineación oficial del equipo 'Los Rufianes de Puyola' en el partido 2 - 2 sansa's team Alineación oficial del equipo 'sansa's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Rufianes de Puyola Alineación oficial del equipo 'Los Rufianes de Puyola' en el partido 4 - 1 sansa's team Alineación oficial del equipo 'sansa's team' en el partido
Tiene mala suerte 4.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rufianes de Puyola

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Rufianes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Javier Ubilla en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 110 Minuto 88 (Gol de falta): L'empat per part de Rufianes va arribar al minut 88 quan Javier Ubilla va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): En Javier Ubilla es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Joanot Balagué va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 63 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Daniel Ameneiro, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Dionís Vega ocupà el lloc d'en Eloi Mompel al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Rufianes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Josep Anton Serret de Rufianes s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

sansa's team

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Danny Meehan va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a sansas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Hanno Ide es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sansas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heribert Kneuss, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Heribert Kneuss va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Josep Anton Serret, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Flores Van Bogget, en lloc de córrer, relliscava.