Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

torrijos_cd (1457637) - virus-axel-blaze (1601701) » 321124364: T33/J11/X

Liga 321124364 Información oficial sobre el partido 321124364 en Hattrick

04.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / X.556 (96639)

Exfiliana F.C Alineación oficial del equipo 'Exfiliana F.C' en el partido 4 - 2 virus-axel-blaze Alineación oficial del equipo 'virus-axel-blaze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Exfiliana F.C Alineación oficial del equipo 'Exfiliana F.C' en el partido 4 - 3 virus-axel-blaze Alineación oficial del equipo 'virus-axel-blaze' en el partido
Tiene un resultado normal 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exfiliana F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 6 (Gol de falta): Pablo Terrona Soto va aconseguir l'empat per a Exfiliana mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Exfiliana va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Macario Argüelles rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 16.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Terrona Soto va treure un córner llarg cap al segon pal que en Quintín Delaunet, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 117 Minuto 81 (Gol evento especial cansancio): Un Joaquim Pinsach visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Exfiliana Enrique Escalera que, sol davant el porter, va deixar el marcador 4 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Txema Flos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miquel Monserrat al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Elorza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Exfiliana va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Rondón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Quintín Delaunet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Miquel Monserrat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Exfiliana la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Luis Elorza de Exfiliana es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

virus-axel-blaze

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Uztai Eluategi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Pep Florejachs va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per virus-axel-blaze en aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Pep Florejachs va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Brad Home va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Sangrador es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Florejachs de virus-axel-blaze es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.