Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Union Deportiva Marbella (1591569) - Deportivo Reus (119233) » 321122143: T33/J2/X

Liga 321122143 Información oficial sobre el partido 321122143 en Hattrick

02.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / X.517 (96600)

F.C.BlueFenix Alineación oficial del equipo 'F.C.BlueFenix' en el partido 3 - 2 K.A.ESKOLA.D.T Alineación oficial del equipo 'K.A.ESKOLA.D.T' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.BlueFenix Alineación oficial del equipo 'F.C.BlueFenix' en el partido 2 - 0 K.A.ESKOLA.D.T Alineación oficial del equipo 'K.A.ESKOLA.D.T' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.BlueFenix

Goles Goles

  • 114 Minuto 10 (Gol de penalti): F.C.BlueFenix va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per José Pérez de Guzmán, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Oliver Ramírez de F.C.BlueFenix va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.BlueFenix pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juliano Baillo va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): F.C.BlueFenix va estar a punt de posar-se per davant al minut 16 però Ramiro Laguna Zabia va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 287 Minuto 18 (Ocasión tiro lejano): Al minut 18 un refús amb el peu d'en Velasco Lorente va anar a parar als peus del Nikolau Goikoetxeta que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de F.C.BlueFenix tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Guillem Garrofé ho va intentar al minut 57 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Martín Freixes va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Mariano Zarco Morales una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Velasco Lorente va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Pérez de Guzmán de F.C.BlueFenix es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikolau Goikoetxeta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Raúl Méndez Mercado de F.C.BlueFenix va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Guillem Molés va prendre el seu rol al minut 89.

K.A.ESKOLA.D.T

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 4 minuts, Roelf de Lieme va superar per velocitat Ramiro Laguna Zabia per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Roelf de Lieme sempre és una garantia. Al minut 89, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company David Enrique Ferraz marcar el 3 - 2 per al K.A.ESKOLA.D.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Juan Bodoque, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Enrique Ferraz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Víctor Esturgó va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de K.A.ESKOLA.D.T va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Teodoro Urenda va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): David Enrique Ferraz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de K.A.ESKOLA.D.T es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.