Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FILIAL DEL CARTAGENA A SEGUNDA (777355) - Guzmi F.C. (487352) » 321119178: T33/J3/X

Liga 321119178 Información oficial sobre el partido 321119178 en Hattrick

09.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.464 (96547)

D.A. Metadona Alineación oficial del equipo 'D.A. Metadona' en el partido 4 - 2 toales Alineación oficial del equipo 'toales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
D.A. Metadona Alineación oficial del equipo 'D.A. Metadona' en el partido 4 - 0 toales Alineación oficial del equipo 'toales' en el partido
Tiene un resultado normal 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

D.A. Metadona

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Metadona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Xavi Melchor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Metadona equilibrava la balança al minut 75. En Sipko Boeve, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 77 (Gol de penalti): Metadona va posar-se per davant 3 - 2 al minut 77, quan Ertan Paşa va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Metadona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mattia Mendenhall va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Metadona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Matthieu Ruiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rigoberto Hilera.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Metadona Matthieu Ruiz quasi va assolir l'empat al minut 42 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del toales. La jugada d'estratègia del Metadona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mattia Mendenhall va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

toales

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tomé Dameán per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Marc Bernils que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomé Dameán.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julio Cuero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.