Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los machacadores92 (120816) - FC Monleras (1592679) » 321117317: T33/J13/X

Liga 321117317 Información oficial sobre el partido 321117317 en Hattrick

18.06.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 13 / X.430 (96513)

Goyu riu Alineación oficial del equipo 'Goyu riu' en el partido 10 - 0 irri team Alineación oficial del equipo 'irri team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Goyu riu Alineación oficial del equipo 'Goyu riu' en el partido 11 - 0 irri team Alineación oficial del equipo 'irri team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 10.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goyu riu

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mikko Rinta-Pantti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Goyu es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Goyu van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Mikko Rinta-Pantti.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Goyu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mikko Rinta-Pantti va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Goyu va aconseguir el 4 - 0 quan Kolbjørn Leknes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Goyu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Jesús Echeberri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kolbjørn Leknes va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andreu Cendra, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Goyu.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Goyu van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Villametide va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 8 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Serse Paganelli sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Kolbjørn Leknes que, efectivament, va fer pujar el 9 - 0!
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Díaz es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 10 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Lucas Camboraín al minut 16 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Francisco Jesús Echeberri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Robert Pomés no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ignacio Villametide estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 216 Minuto 84 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Serse Paganelli va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kaya Otakçı, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikko Rinta-Pantti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Jesús Echeberri de Goyu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

irri team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerardo Andrade de irri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Javier Vinuesa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Robert Pomés.