Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R..Madrid c.f (774141) - F.C.GUANCHE (1367335) » 321116324: T33/J3/X

Liga 321116324 Información oficial sobre el partido 321116324 en Hattrick

09.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / X.413 (96496)

agarra tapinos del prau Alineación oficial del equipo 'agarra tapinos del prau' en el partido 5 - 1 RCD Periquiflauticos Alineación oficial del equipo 'RCD Periquiflauticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
agarra tapinos del prau Alineación oficial del equipo 'agarra tapinos del prau' en el partido 6 - 0 RCD Periquiflauticos Alineación oficial del equipo 'RCD Periquiflauticos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

agarra tapinos del prau

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Julio Pancorbo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a tapinos va ser Patricio Gandía.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauro Triguero va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de tapinos. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Cesare Comunian xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): tapinos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Fromesta va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Doudou Guiran per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Leonardo Beneitez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): tapinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Palanca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de tapinos, en Mauro Triguero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Antoni Bailach ocupà el lloc d'en Tage Voss al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de tapinos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

RCD Periquiflauticos

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Mariano Güiza la va rematar Enrique Ozores amb una magnífica volea que va fer pujar per a Periquiflauticos el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Periquiflauticos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tage Voss va desviar el xut final de Aniceto Cuntis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Rafael Giménez Paz de Periquiflauticos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Era el minut 65 quan després d'una dura entrada, el jugador Leonardo Beneitez de Periquiflauticos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.