Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lemond (1369843) - ___Chelsea___ (311616) » 321115649: T33/J2/X

Liga 321115649 Información oficial sobre el partido 321115649 en Hattrick

02.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / X.401 (96484)

estudiantes de breogan Alineación oficial del equipo 'estudiantes de breogan' en el partido 2 - 6 F. C. Ademla Alineación oficial del equipo 'F. C. Ademla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
estudiantes de breogan Alineación oficial del equipo 'estudiantes de breogan' en el partido 1 - 6 F. C. Ademla Alineación oficial del equipo 'F. C. Ademla' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estudiantes de breogan

Goles Goles

  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Dámaso Gilsanz va anar a parar al cap de Daniel Tío que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a estudiantes el 1 - 1.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ángel Urones va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a estudiantes: 2 a 4 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): estudiantes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Uriel Gascón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Regino Igola.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mikel Portala va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Urones de estudiantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Nicolás Villarreal de estudiantes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Juan Carlos Cantos de estudiantes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

F. C. Ademla

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Ademla va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Iván Hilera va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mikel Portala quedar desmarcat i marcar per a Ademla al minut 32. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Eduardo Rubalcaba de Ademla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 36 de partit.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Ramón Bordón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Jalal Meskine va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 2 - 5 per a Ademla.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Jalal Meskine des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Ademla va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Ramón Bordón va quedar-se sol davant el porter Silo Val Gómez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Alberto Goiri al minut 26 semblava entrar, però Silo Val Gómez va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Denis da Senra va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Jalal Meskine va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.