Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Gijon (1459957) - tolosala c.f. (1372265) » 321113720: T33/J9/X

Liga 321113720 Información oficial sobre el partido 321113720 en Hattrick

21.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.366 (96449)

XeKeBó Alineación oficial del equipo 'XeKeBó' en el partido 1 - 4 Maccabi de Levantar S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Levantar S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
XeKeBó Alineación oficial del equipo 'XeKeBó' en el partido 1 - 5 Maccabi de Levantar S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Maccabi de Levantar S.A.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,4 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

XeKeBó

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 47 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Georgi Gachevski, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el XeKeBó a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Jesús Cabanillas de XeKeBó va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Joan Lluís Ametlla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a XeKeBó al minut 61.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Oinatz Berama de XeKeBó va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Adrián Biglino de XeKeBó va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aizkibel Etxarandio.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Adrián Biglino va sortir coix del terreny de joc, substituït per Víctor Garzón. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): XeKeBó va fer una substitució al minut 77. Abel De Santos va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Publio Cornelio Nievas.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Abel De Santos no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Maccabi de Levantar S.A.D.

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Santiago Valino estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Uriah Bedenham va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 3.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Mauro Galdós des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Florin Ţinteşan de Levantar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 44 de partit.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Joan Lluís Ametlla de Levantar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florin Ţinteşan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maciej Kotela de Levantar es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florin Ţinteşan de Levantar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Maciej Kotela va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Levantar estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Egoitz Lezertua de Levantar va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Cornelio Antolínez va entrar en el seu lloc.