Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Besolla F.C (1586626) - las cabras locas (777014) » 321110802: T33/J8/X

Liga 321110802 Información oficial sobre el partido 321110802 en Hattrick

14.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.314 (96397)

Urbanizacion Montepinar Alineación oficial del equipo 'Urbanizacion Montepinar' en el partido 1 - 4 cañardo team Alineación oficial del equipo 'cañardo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Urbanizacion Montepinar Alineación oficial del equipo 'Urbanizacion Montepinar' en el partido 6 - 3 cañardo team Alineación oficial del equipo 'cañardo team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urbanizacion Montepinar

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Urbanizacion va ser Manolo Lagunilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Esteban Posadas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Urbanizacion va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Àlex Brines ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Àlex Brines, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Chus Ruano de Urbanizacion va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Marcos Arenas de Urbanizacion va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Telmo Alontsotegi va entrar en el seu lloc.

cañardo team

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Salva Charrania va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cañardo, Pedro Pemán Casanova, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Simon Bodtke que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, cañardo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Norino Fuente.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): Jordi Palanques va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pedro Pemán Casanova, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Salva Charrania va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Alfredo Góngora va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Pedro Pemán Casanova va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jorge Arantzamendi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jordi Palanques va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Norino Fuente va fer una jugada per la banda esquerra, però Jorge Arantzamendi va aturar el seu xut.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Noel Oriortua al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.