Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Goiztiri (1591336) - racing cerverano (440352) » 321106023: T33/J4/X

Liga 321106023 Información oficial sobre el partido 321106023 en Hattrick

16.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / X.229 (96312)

Club Tonight CF Alineación oficial del equipo 'Club Tonight CF' en el partido 2 - 1 Basauriko-taldea Alineación oficial del equipo 'Basauriko-taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Club Tonight CF Alineación oficial del equipo 'Club Tonight CF' en el partido 9 - 0 Basauriko-taldea Alineación oficial del equipo 'Basauriko-taldea' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Tonight CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel Eume va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Tonight empatava el partit, 1 a 1, al minut 35.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tonight van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Eume va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Tonight va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sebastián Villalaín ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): Al minut 70, Ernesto José Malafaya gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Després de 6 minuts, Tonight va veure com el seu jugador Prudenci Verdú havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jaume Marcé entraria per ocupar el seu lloc.

Basauriko-taldea

Goles Goles

  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 29 i semblava que Basauriko-taldea desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Francisco Alberto Saura va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Basauriko-taldea va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jaume Marcé va desviar el xut final de Heitor Canido després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Ugarte de Basauriko-taldea, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 63, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Florian Damian va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.