Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Singermornings (1414733) - moger (989799) » 321103562: T33/J5/X

Liga 321103562 Información oficial sobre el partido 321103562 en Hattrick

23.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.185 (96268)

Nuevo Seco F.C Alineación oficial del equipo 'Nuevo Seco F.C' en el partido 5 - 0 Bald Orck Alineación oficial del equipo 'Bald Orck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nuevo Seco F.C Alineación oficial del equipo 'Nuevo Seco F.C' en el partido 3 - 1 Bald Orck Alineación oficial del equipo 'Bald Orck' en el partido
Tiene suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Seco F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Puig, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ariel Bates arribés a peus de Tino Tingleff, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Nuevo el 2 - 0.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nafarroa Hungría va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Als 31 minuts de joc, els nois de Nuevo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Tino Tingleff augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nuevo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jesús Puig va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ariel Bates de Nuevo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Jesús Puig, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ariel Bates de Nuevo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ronaldão Lisboa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jaume Carbó.

Bald Orck

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bald, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Cristóbal Ascarrunz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nuevo. La jugada d'estratègia del Bald per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Efrén Laporte va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Torres Alonso de Bald la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Efrén Laporte.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Joaquín Cahorts de Bald va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en José González probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Óscar Olmedo Puig, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.