Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Polo Aire (776593) - F.C. SALESIANOS (779036) » 321101941: T33/J5/X

Liga 321101941 Información oficial sobre el partido 321101941 en Hattrick

23.04.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 5 / X.156 (96239)

Los_manolos Alineación oficial del equipo 'Los_manolos' en el partido 2 - 5 Granada cefe A Alineación oficial del equipo 'Granada cefe A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los_manolos Alineación oficial del equipo 'Los_manolos' en el partido 0 - 6 Granada cefe A Alineación oficial del equipo 'Granada cefe A' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_manolos

Goles Goles

  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Antonio Fillol trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): El Los_manolos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Pep Llonch es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 79 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Èric Bomboí se sentia fresc com una rosa.

Granada cefe A

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Łukasz Frey quedar desmarcat i marcar per a Granada al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Mauro Zuazo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Josep Antoni Bausells va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Granada.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Joan Ramon Brinques de Granada va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del Granada va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Josep Antoni Bausells, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Granada la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Łukasz Frey va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Antonio Fillol va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ambroży Hola que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.