Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arctic Cracks (1580223) - Sección 9 (797464) » 321098480: T33/J8/X

Liga 321098480 Información oficial sobre el partido 321098480 en Hattrick

14.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 8 / X.94 (96177)

Simu CF Alineación oficial del equipo 'Simu CF' en el partido 4 - 3 Los Pimporretas Alineación oficial del equipo 'Los Pimporretas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Simu CF Alineación oficial del equipo 'Simu CF' en el partido 2 - 4 Los Pimporretas Alineación oficial del equipo 'Los Pimporretas' en el partido
Tiene suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simu CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En Pablo Palomeque entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Simu, un peu providencial d'en Rafael Gutiérrez Gasset va situar el 1-2 al panell digital.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfred Morlà sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Pep Guixeres que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fernando Mena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 117 Minuto 83 (Gol evento especial cansancio): En Quique Mar havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Cassià Renobell per endur-se la pilota i posar el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pablo Palomeque va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Cassià Renobell va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alfonso Ramírez de Simu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Antonio Azurmendi de Simu va abandonar el terreny de joc després de 10 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Dolara va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Simu va fer una substitució al minut 19. Rafael Siruela va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafael Gutiérrez Gasset.

Los Pimporretas

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 23, quan Antonio Maestre Osorio va posar els visitants Pimporretas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Martín Nicolás Monteggia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 2 per a Pimporretas.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Paco Mínguez estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gustavo Quijada va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 3 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Martín Nicolás Monteggia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gabriel Santamariña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Pimporretas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 69, quan Juan Capus va quedar-se sol davant el porter Gabriel Santamariña, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Choukri Waldani haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Pimporretas al minut 74.