Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la palma 4b (1457026) - Reial Betus (1589105) » 321096357: T33/J9/X

Liga 321096357 Información oficial sobre el partido 321096357 en Hattrick

21.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.56 (96139)

FC Santonan Alineación oficial del equipo 'FC Santonan' en el partido 1 - 6 Labasete Balompie Alineación oficial del equipo 'Labasete Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Santonan Alineación oficial del equipo 'FC Santonan' en el partido 1 - 5 Labasete Balompie Alineación oficial del equipo 'Labasete Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Santonan

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): En Volkert Overbosch va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Sebastian Dietlmeier la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mirel Birău va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Ander Guaro va fer una magnífica aturada al minut 30, tot i el bon llançament de falta de Sebastian Dietlmeier.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Dietlmeier va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Marek Misia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santonan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Delfino Fonallar quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Labasete Balompie

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Agulló va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Michel Daniel Berkhout quedar desmarcat i marcar per a Labasete al minut 41. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Labasete. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Miquel Àngel Escuriola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Miquel Àngel Escuriola de Labasete va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 81. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Labasete augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Michel Daniel Berkhout es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Jesús Zaragozá va augmentar l'avantatge de Labasete a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, José Iraola va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rafael Saurín-de la Torre va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Iraola de Labasete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.