Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrelles Corsaris (493517) - COLLACIOS C.F. (1595193) » 321095181: T33/J9/X

Liga 321095181 Información oficial sobre el partido 321095181 en Hattrick

21.05.2011 14:10:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / X.35 (96118)

fundacion realmadrid Alineación oficial del equipo 'fundacion realmadrid' en el partido 2 - 5 Carpatos Alineación oficial del equipo 'Carpatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
fundacion realmadrid Alineación oficial del equipo 'fundacion realmadrid' en el partido 3 - 5 Carpatos Alineación oficial del equipo 'Carpatos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fundacion realmadrid

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Arnald Torrella va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de realmadrid.
  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): El jugador Iván Karanka de realmadrid, després de 34 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3, Tomás Velaostegui gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Manuel Vega va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): César Call de realmadrid va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Iván Karanka de realmadrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnald Torrella de realmadrid es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnald Torrella va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que realmadrid va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Jaume Cuartiellas ocupà el lloc d'en Adolfo Esmorede al 88 minuts, dos minuts després que el jugador de realmadrid quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Manuel Alemán no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Carpatos

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador visitant Beso Mikava va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 21 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Carpatos. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Diego Naranjo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en César Veguri que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Carpatos.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Creto Castillo va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Carpatos.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dulantz Egurtza de Carpatos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 87 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, César Veguri de Carpatos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Creto Castillo de Carpatos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Creto Castillo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.