Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joel37FC (1335637) - Yedra (795005) » 321087127: T33/J12/IX

Liga 321087127 Información oficial sobre el partido 321087127 en Hattrick

11.06.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 12 / IX.1939 (177434)

C.D. Puerta de Hierro Alineación oficial del equipo 'C.D. Puerta de Hierro' en el partido 1 - 0 menosmas Alineación oficial del equipo 'menosmas' en el partido
Vicente Ipinza (7') 1 - 0
C.D. Puerta de Hierro Alineación oficial del equipo 'C.D. Puerta de Hierro' en el partido 1 - 0 menosmas Alineación oficial del equipo 'menosmas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Puerta de Hierro Alineación oficial del equipo 'C.D. Puerta de Hierro' en el partido 3 - 0 menosmas Alineación oficial del equipo 'menosmas' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Puerta de Hierro

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vicente Ipinza, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vicente Ipinza va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Julien Massol es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Virgil Florescu gairebé va marcar per a PdH des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Narcís Borrell gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alain-Raymond Wydaeghe va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Vicente Ipinza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Avinoam Halperin va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Carles Pardàs de PdH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Virgil Florescu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Maruny Noroña Freire.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Vicente Ipinza no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Paolo Alejandro Rombolá, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

menosmas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Pastor Leiva va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomasz Stec de menosmas es va guanyar la targeta groga merescudament.