Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tu putamadre (1601665) - jajajaja F.C (1597297) » 321078647: T33/J6/IX

Liga 321078647 Información oficial sobre el partido 321078647 en Hattrick

30.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IX.1788 (177283)

el locura Alineación oficial del equipo 'el locura' en el partido 1 - 2 real valencia f.c Alineación oficial del equipo 'real valencia f.c' en el partido
0 - 1 Casper Hendler (25')
0 - 2 José Turuelo (80')
Beau Hackett (86') 1 - 2
el locura Alineación oficial del equipo 'el locura' en el partido 1 - 2 real valencia f.c Alineación oficial del equipo 'real valencia f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el locura Alineación oficial del equipo 'el locura' en el partido 2 - 2 real valencia f.c Alineación oficial del equipo 'real valencia f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el locura

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del locura van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Beau Hackett va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): locura va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Beau Hackett va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter João Bonifácio Coelho.
  • 200 Minuto 82 (Ocasión de falta): locura va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 82, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Timoteu Minzo de locura va intentar batre la porteria rival al minut 89 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Èdgar d'Armengol de locura va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Robledales de locura es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): locura va fer una substitució al minut 40. Víctor Zumalacarregui va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sergio Fontcuberta.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Francisco Lerdo Sáenz ocupà el lloc d'en Alexandre Caetano Belchior al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de locura quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

real valencia f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de valencia Casper Hendler va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Turuelo de valencia va fer un bon esprint per escapar-se de Sergio Fontcuberta i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Menandro Regueira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Víctor Mendia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de valencia, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Menandro Regueira va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Andreu Silvestre de valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): Després de 13 minuts, valencia va veure com el seu jugador Paco Iturren havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Andreu Silvestre entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): João Bonifácio Coelho va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de valencia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.