Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aib Cf (1588485) - CHATS F.C. (1419909) » 321074093: T33/J1/IX

Liga 321074093 Información oficial sobre el partido 321074093 en Hattrick

26.03.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / IX.1707 (177202)

Union Deportiva Raimon Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Raimon' en el partido 4 - 5 Valle Athletic F.C. Alineación oficial del equipo 'Valle Athletic F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Union Deportiva Raimon Alineación oficial del equipo 'Union Deportiva Raimon' en el partido 1 - 8 Valle Athletic F.C. Alineación oficial del equipo 'Valle Athletic F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Deportiva Raimon

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Abarug Sulami va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Deportiva empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Francisco Martínez va donar a Deportiva un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Deportiva va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Modesto Mínguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Iivari Louhesto es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Modesto Mínguez per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 66 passava a ser 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Deportiva per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joan Ramon Pinyol, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Valenciaga.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Modesto Mínguez de Deportiva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 27 de partit, quan un jugador de Deportiva, en Răzvan-Cristian Chiorean, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Francisco Martínez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Valle Athletic F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pauli Kononoff quedar desmarcat i marcar per a Athletic al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Gabino Escudeiro va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Athletic, Pepe Charrania, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 174 Minuto 42 (Gol de penalti): En Toralf von Liel va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 42. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): Athletic agafava avantatge al minut 65 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan José Ysasi amb mestria.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb 76 minuts jugats, Juan José Ysasi de Athletic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Toralf von Liel va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Toralf von Liel va xutar magistralment una falta al minut 35 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pauli Kononoff es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Javier Viudo no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Roberto Pallone.
  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Athletic Mohd Khairol Anuar Ariffin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Toivo Orav va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sandy Garrod va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.