Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Raul (794625) - thader 2 (1589944) » 321072644: T33/J3/IX

Liga 321072644 Información oficial sobre el partido 321072644 en Hattrick

09.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.1681 (177176)

FC DonatsPelCul Alineación oficial del equipo 'FC DonatsPelCul' en el partido 1 - 0 Sun-Tzu Alineación oficial del equipo 'Sun-Tzu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC DonatsPelCul Alineación oficial del equipo 'FC DonatsPelCul' en el partido 1 - 1 Sun-Tzu Alineación oficial del equipo 'Sun-Tzu' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DonatsPelCul

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 43 gràcies a la jugada de Jesús Peinado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Eugen Cozorici va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DonatsPelCul va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Erdem Demir, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Jesús Romero Gámez de DonatsPelCul va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 33 de partit, quan un jugador de DonatsPelCul, en José María Ramírez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Sun-Tzu

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Víctor Mir López, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Sun-Tzu van sortir al contraatac al minut 25, però Ernesto Aguirre de Cárcer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Cibrán Cavado no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ernesto Aguirre de Cárcer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sun-Tzu va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Patrik Fiedler, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Sun-Tzu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Tuğrul Urhan des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Vlasis Kakaris de Sun-Tzu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones