Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA RIOJA. (311641) - xerez cDep (1415953) » 321069692: T33/J7/IX

Liga 321069692 Información oficial sobre el partido 321069692 en Hattrick

07.05.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / IX.1628 (177123)

Haro Deportivo II Alineación oficial del equipo 'Haro Deportivo II' en el partido 5 - 4 xerez cDep Alineación oficial del equipo 'xerez cDep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Haro Deportivo II Alineación oficial del equipo 'Haro Deportivo II' en el partido 3 - 0 xerez cDep Alineación oficial del equipo 'xerez cDep' en el partido
Tiene suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haro Deportivo II

Goles Goles

  • 102 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Arkadiusz Paprzycki de CHD va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de CHD van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Osvaldo César Balbi en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 52 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en Aleandro Perronace, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el CHD a l'empat.
  • 110 Minuto 85 (Gol de falta): Una falta al minut 85 va proporcionar un lliure directe al CHD. Gotthard Lichtenfels va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 4.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 5 - 4. L'autor del gol per a CHD va ser Dennis Selchow.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Gotthard Lichtenfels del CHD ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleandro Perronace de CHD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jyri Hiedanpää de CHD va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Luigi Congedi de CHD va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Robrecht Beyaert va prendre el seu rol al minut 2.

xerez cDep

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pere Llorach de xerez es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): xerez va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Tjakko van Vlodrop va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de xerez Sytze Reuvers va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Vicente Álvarez va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 3 al marcador.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tjakko van Vlodrop va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pere Llorach, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): László Pipek va superar els defenses rivals per velocitat al minut 36 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): El xerez va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 61, però en László Pipek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Llorach de xerez es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en László Pipek de xerez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): xerez es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aivars Rozentāls no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Maximino Az al camp.