Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avanti CF (119685) - real rubinos (315301) » 321067370: T33/J1/IX

Liga 321067370 Información oficial sobre el partido 321067370 en Hattrick

26.03.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / IX.1587 (177082)

LAS ROZAS CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'LAS ROZAS CLUB DE FUTBOL' en el partido 0 - 1 Zelnova FC Alineación oficial del equipo 'Zelnova FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LAS ROZAS CLUB DE FUTBOL Alineación oficial del equipo 'LAS ROZAS CLUB DE FUTBOL' en el partido 0 - 2 Zelnova FC Alineación oficial del equipo 'Zelnova FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS ROZAS CLUB DE FUTBOL

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Adexe Vidal de FUTBOL es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Quan en Baltasar Notario es va retirar del terreny de joc al minut 80 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de FUTBOL es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Zelnova FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jesús Orantos que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FUTBOL. La jugada d'estratègia del Zelnova per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ahto Lindman va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Zaplana, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Zelnova va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Cristóbal Peñafiel va quedar-se sol davant el porter Fernando Lozano Jiménez, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Zelnova va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Lozano Jiménez va desviar el xut final de Cristóbal Peñafiel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 50 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Quim Gregori al minut 50 semblava entrar, però Fernando Lozano Jiménez va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Gianluigi Scala va estar a punt de posar per davant a Zelnova amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Fernando Lozano Jiménez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Quim Gregori ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Kent Askgaard ocupà el lloc d'en Javier Bauzá al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Zelnova quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Cristóbal Peñafiel probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Quim Gregori, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.