Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real.Madriz (1595485) - MAMBO .F.C (489655) » 321064106: T33/J11/IX

Liga 321064106 Información oficial sobre el partido 321064106 en Hattrick

04.06.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 11 / IX.1528 (177023)

Tots Som Un Alineación oficial del equipo 'Tots Som Un' en el partido 4 - 1 MAMBO .F.C Alineación oficial del equipo 'MAMBO .F.C' en el partido
Guanarteme Alzogaray (29') 1 - 0
Ambrosio Cepeda (34') 2 - 0
2 - 1 Aleandro Tagani (49')
Umberto Stefanini (61') 3 - 1
Guanarteme Alzogaray (72') 4 - 1
Tots Som Un Alineación oficial del equipo 'Tots Som Un' en el partido 4 - 1 MAMBO .F.C Alineación oficial del equipo 'MAMBO .F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tots Som Un Alineación oficial del equipo 'Tots Som Un' en el partido 4 - 1 MAMBO .F.C Alineación oficial del equipo 'MAMBO .F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tots Som Un

Goles Goles

  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ambrosio Cepeda va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 34 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MAMBO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Umberto Stefanini la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tots es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 61.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Tots va augmentar la diferència quan Guanarteme Alzogaray no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Aureliano Dimo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guilherme Oliveira Valente va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Núñez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 1, Aureliano Dimo de Tots va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Ambrosio Cepeda de Tots va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Ybarra Careaga va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): En Marc Vergés ocupà el lloc d'en Aureliano Dimo al 75 minuts, dos minuts després que el jugador de Tots quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

MAMBO .F.C

Goles Goles

  • 109 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Yiorgos Fterougatos va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Guanarteme Alzogaray va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.
  • 152 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, MAMBO va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Aleandro Tagani va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MAMBO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Czesław Golonka, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Yiorgos Fterougatos ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del MAMBO va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Knud Messmer no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 2 (Lesión): El jugador de MAMBO Kangailas Kallas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Arcuanto va entrar en el seu lloc.