Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legendario's city (1368545) - ATL Tiki Taka (1332605) » 321064013: T33/J2/IX

Liga 321064013 Información oficial sobre el partido 321064013 en Hattrick

02.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / IX.1527 (177022)

Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido 6 - 0 Esteagua de grifo Alineación oficial del equipo 'Esteagua de grifo' en el partido
Gabriel Cecilio Buldorini (39') 1 - 0
Alun Williams (44') 2 - 0
Bjarne Munck Petersen (44') 3 - 0
Alun Williams (57') 4 - 0
Gabriel Cecilio Buldorini (61') 5 - 0
Gabriel Cecilio Buldorini (80') 6 - 0
Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido 6 - 0 Esteagua de grifo Alineación oficial del equipo 'Esteagua de grifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Legendario's city Alineación oficial del equipo 'Legendario's city' en el partido 9 - 0 Esteagua de grifo Alineación oficial del equipo 'Esteagua de grifo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legendario's city

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Legendarios contenien la respiració mentre en Gabriel Cecilio Buldorini s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alun Williams es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Legendarios va augmentar la diferència quan Bjarne Munck Petersen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Legendarios va aconseguir el 4 - 0 quan Alun Williams va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Legendarios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriel Cecilio Buldorini des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Gabriel Cecilio Buldorini va augmentar l'avantatge de Legendarios a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Legendarios va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Iago Moreno Blanco va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Esteagua. La jugada d'estratègia del Legendarios per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gabriel Cecilio Buldorini va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 206 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 50 minuts de joc, Noel Prêtre semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Bjarne Munck Petersen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Balázs Maróti de Legendarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Eero Mikkelä de Legendarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriel Cecilio Buldorini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Semblava que Noel Prêtre s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Esteagua de grifo

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Mágoa de Esteagua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Esteagua, en Jorge Martínez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.