Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cunas FC (486643) - MALAGA.CF (1433747) » 321056541: T33/J9/IX

Liga 321056541 Información oficial sobre el partido 321056541 en Hattrick

21.05.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 9 / IX.1393 (176888)

COATING F.C. Alineación oficial del equipo 'COATING F.C.' en el partido 2 - 2 el torcal cf Alineación oficial del equipo 'el torcal cf' en el partido
Pepe Marín Aragón (36') 1 - 0
1 - 1 Yiorgos Mpolias (38')
Ricardo Jiménez Zotes (40') 2 - 1
2 - 2 David Rongved (84')
COATING F.C. Alineación oficial del equipo 'COATING F.C.' en el partido 2 - 2 el torcal cf Alineación oficial del equipo 'el torcal cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
COATING F.C. Alineación oficial del equipo 'COATING F.C.' en el partido 5 - 1 el torcal cf Alineación oficial del equipo 'el torcal cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COATING F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): COATING va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Pepe Marín Aragón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Romain Broudic va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Yiorgos Mpolias va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de COATING. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ricardo Jiménez Zotes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Víctor José Luis Sánchez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Isidro Rinconete va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isidro Rinconete al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Neil Doherty va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor José Luis Sánchez de COATING es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Romain Broudic de COATING va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 61 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Oscar Ramón Yacobone, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

el torcal cf

Goles Goles

  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): David Rongved, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Jürg Meherg va estar a punt de posar per davant a torcal amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José Madera va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Andrea Scardovi va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): torcal va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Eirik Sæbbe es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo César Rodríguez Villegas.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Eirik Sæbbe va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.