Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Best Team by Far (798079) - Zaragoza FC (802020) » 321055425: T33/J10/IX

Liga 321055425 Información oficial sobre el partido 321055425 en Hattrick

28.05.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 10 / IX.1373 (176868)

Grándola FC Alineación oficial del equipo 'Grándola FC' en el partido 4 - 1 persons team Alineación oficial del equipo 'persons team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Grándola FC Alineación oficial del equipo 'Grándola FC' en el partido 6 - 1 persons team Alineación oficial del equipo 'persons team' en el partido
Tiene mala suerte 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grándola FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 5 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Gergő Kocsis al minut 5, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Grándola i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wender Dunglas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Grándola a 3 - 0. Fabian Rossgoderer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Patrice Praud de Grándola va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alberto Echebeste una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Maties Joancomartí va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, Gergő Kocsis gairebé va marcar per a Grándola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Alberto Echebeste es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

persons team

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Javier Ibiricu va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per persons en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Teoman Peker va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Javier Ibiricu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): persons va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 62, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Karlo Thestrup.
  • 250 Minuto 68 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Orell Musy l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Pihlman de persons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.