Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

You're f*cking out! (1462477) - los chulitos50 (993795) » 321054833: T33/J2/IX

Liga 321054833 Información oficial sobre el partido 321054833 en Hattrick

02.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / IX.1363 (176858)

Marimba team Alineación oficial del equipo 'Marimba team' en el partido 3 - 5 Casual Foot Alineación oficial del equipo 'Casual Foot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marimba team Alineación oficial del equipo 'Marimba team' en el partido 2 - 1 Casual Foot Alineación oficial del equipo 'Casual Foot' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marimba team

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Fausto De Backer va donar a Marimba un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Rodrigue Da Silva encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Òscar Buades només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Lenno Van Wesemael va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on César Siller la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Marimba va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però César Siller va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mülayim Orbek per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Maxime Castanet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Òscar Buades va servir per deixar enrere el gegant Tore Ehnland al minut 82, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Andrés Llanos de Marimba es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Casual Foot

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Julien Quesnot va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Tore Ehnland de Casual es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Casual el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Francesco Sgherri va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!
  • 173 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Julien Quesnot que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Casual l'avantatge per 3 - 5. Krijn Koudijs en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Felipe Cocho quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Felipe Cocho després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Giampietri va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Willem Wiering va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Passats 87 minuts de joc, en Fabiano Albaredo de Casual va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.