Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los de la caña (1432798) - Racing Garrotxa (488063) » 321052218: T33/J7/IX

Liga 321052218 Información oficial sobre el partido 321052218 en Hattrick

07.05.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / IX.1316 (176811)

F.C Torre de Guaita Alineación oficial del equipo 'F.C Torre de Guaita' en el partido 4 - 1 Hardcorian Warriors Alineación oficial del equipo 'Hardcorian Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Torre de Guaita Alineación oficial del equipo 'F.C Torre de Guaita' en el partido 2 - 0 Hardcorian Warriors Alineación oficial del equipo 'Hardcorian Warriors' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Torre de Guaita

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Guaita una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Melcior Cornudella, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Guaita va ser Mickaël Bourcier.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Michael Kerzel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en William Akkers va augmentar l'avantatge de Guaita a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mickaël Bourcier va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Guaita va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però William Akkers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Mickaël Bourcier del Guaita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Andreas Strömlind de Guaita va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Señor va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ferdynand Kleczka va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Thotsaphon Siriwittaya al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferdynand Kleczka va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucjan Przybyłka de Guaita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hardcorian Warriors

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 19 minuts quan Alejandro Rosado va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Hardcorian.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Hardcorian van sortir al contraatac al minut 60, però Santiago Ballester va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hardcorian va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leon Berzlmaier, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Hardcorian van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Plutarco Sáinz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Gabriel Iancu va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Hardcorian estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.