Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Piñera C.F. (1419303) - f.f.danish (1602265) » 321052105: T33/J6/IX

Liga 321052105 Información oficial sobre el partido 321052105 en Hattrick

30.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 6 / IX.1314 (176809)

Sugurtum C.F. Alineación oficial del equipo 'Sugurtum C.F.' en el partido 2 - 2 Xaraba FC Alineación oficial del equipo 'Xaraba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sugurtum C.F. Alineación oficial del equipo 'Sugurtum C.F.' en el partido 3 - 2 Xaraba FC Alineación oficial del equipo 'Xaraba FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,8 % 8,0 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sugurtum C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Sugurtum va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 70, quan Ernst Wiethaup, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Janusz Biegun de Sugurtum va aconseguir igualar el partit al minut 72, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Eurico Santos Almeida va estar a punt d'empatar per a Sugurtum quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però César Robledo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Janusz Biegun es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Eurico Santos Almeida, que no va rendir al seu nivell habitual.

Xaraba FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jorge Miguel Pérez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Aritz Maestre Cozar perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): En Zakarias Rolandsson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Xaraba, un peu providencial d'en Iván Sánchez Barriga va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Iván Sánchez Barriga es va quedar sol davant del porter, al minut 21. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Benet Espinal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolas Lenoble, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Benet Espinal, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Benet Espinal va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio López González de Xaraba es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): En Benet Espinal va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.