Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esperpento.com (1460351) - The Faith Team Rises (1589505) » 321049452: T33/J1/IX

Liga 321049452 Información oficial sobre el partido 321049452 en Hattrick

26.03.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / IX.1267 (176762)

malas mañas Alineación oficial del equipo 'malas mañas' en el partido 2 - 2 Rubi Rubi Alineación oficial del equipo 'Rubi Rubi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
malas mañas Alineación oficial del equipo 'malas mañas' en el partido 2 - 0 Rubi Rubi Alineación oficial del equipo 'Rubi Rubi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

malas mañas

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Rafael Melchor va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de malas.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Carlo Bedin el va rematar Aharon Baron amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Erik Boháč de malas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Carlo Bedin que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cüneyt Tokalan de malas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Carlo Bedin de malas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Boháč de malas es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cüneyt Tokalan es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Salvatore Baldocchi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Thomas Pettersen.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Bonifacio Vílchez.

Rubi Rubi

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Rubi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Antoine Cartier, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El Rubi era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raphaël Roubin va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Torquato Criado de Rubi, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Bünyamin Karan que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Larry Rangel.