Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Yorugua (314552) - Estrella Coja (777775) » 321049292: T33/J3/IX

Liga 321049292 Información oficial sobre el partido 321049292 en Hattrick

09.04.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / IX.1264 (176759)

Sporting Yorugua Alineación oficial del equipo 'Sporting Yorugua' en el partido 3 - 1 Estrella Coja Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Yorugua Alineación oficial del equipo 'Sporting Yorugua' en el partido 1 - 1 Estrella Coja Alineación oficial del equipo 'Estrella Coja' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Yorugua

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sporting una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Edoardo Sardagna, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): El porter de Sporting va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Huelgues va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Eloy Cascales va incrementar l'avantatge de Sporting amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Sporting per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Edoardo Sardagna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Torben Wandel del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Juan Huelgues es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Dominik Sinica.

Estrella Coja

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Estrella va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Alex Aprea va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vasile Cristea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Johnny Elias va estar a punt de posar per davant a Estrella amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Arnaldo Conceição Costa va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Alejandro Picaza completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Vasile Cristea va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Arnaldo Conceição Costa no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Picaza de Estrella es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Genís Eizaga de Estrella va abandonar el terreny de joc després de 31 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Johnny Elias va entrar en el seu lloc.