Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAINT PAULS (1372669) - realejos bm (1460001) » 321043347: T33/J1/IX

Liga 321043347 Información oficial sobre el partido 321043347 en Hattrick

26.03.2011 15:45:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 1 / IX.1158 (176653)

clynk Alineación oficial del equipo 'clynk' en el partido 1 - 2 Periquito Medieval Alineación oficial del equipo 'Periquito Medieval' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
clynk Alineación oficial del equipo 'clynk' en el partido 1 - 3 Periquito Medieval Alineación oficial del equipo 'Periquito Medieval' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clynk

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fernando Oñate encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ricardo Cea Bueno només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de clynk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Rosell va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador José María Urruchua de clynk es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): clynk va fer una substitució al minut 83. Antonio López Negredo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aldo Ovalle.

Periquito Medieval

Goles Goles

  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Passats 58 minuts de partit, Periquito es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Silvio Siebente es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59, una falta xutada per Mauro Ybarra Moreno va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Periquito. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matthieu Tiktak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El Periquito va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mauro Ybarra Moreno la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jason van der Steen després que el jugador de Periquito li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jason van der Steen no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Matthieu Tiktak que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.