Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gol del Lugo (991270) - Socrates Foundation (307683) » 321028978: T33/J7/IX

Liga 321028978 Información oficial sobre el partido 321028978 en Hattrick

07.05.2011 15:40:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 7 / IX.901 (61172)

Real Murciano Alineación oficial del equipo 'Real Murciano' en el partido 3 - 1 Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Murciano Alineación oficial del equipo 'Real Murciano' en el partido 2 - 0 Socrates Foundation Alineación oficial del equipo 'Socrates Foundation' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Murciano

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Murciano Martí Pàmies va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Piotr Matras va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Łukasz Moskal va donar a Murciano un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Ofir Aharonov va augmentar la diferència de Murciano a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Łukasz Moskal va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Martí Pàmies va estar a punt de marcar al minut 11 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Florian Grünert va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 81 (Lesión): Murciano es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gomarus van der Sluis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mika Korpelainen al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Gomarus van der Sluis estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Martí Pàmies va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Socrates Foundation

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Timoteo Pascoal que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Socrates.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Socrates van sortir al contraatac amb encert al minut 12, però Okko Vornanen no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): Socrates van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Slobo Rabrenović va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timoteo Pascoal.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Thomas Zahora es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philipp Lebbin de Socrates va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.